Richmond Hotel

Richmond Hotel

Vester Farimagsgade 33
1606 Köpenhamn V, Danmark
Tel. +45 (0)33 12 33 66
Fax. +45 (0)33 12 97 17
richmondhotel@profilhotels.dk
Morgenmad er inkluderet, når du bestiller dit rum vi vores egen hjemmeside
WiFi inkluderet City Location
Richmond Hotel er beliggende i Københavns mest pulserende område nøje omgivet af alle “skal se” attraktioner. Alle 127 værelser tilbyder interaktive fladskærms-tv med on-demand film og gratis trådløs internetadgang til din bærbare computer. Slap af i en elegant og klassisk atmosfære i vores lobby område og nyde vores bar. Start din dag i vores morgenmadsrestaurant – med en komplet lækker morgenmad serveret i stilfulde omgivelser. Morgenmad er altid inkluderet, når du bestiller vi vores egen hjemmeside. Richmond Hotel tilbyder konference- og festsal. De lyse og indbydende mødelokaler kan rumme fra 2 til 150 personer.
Alle værelser på Richmond Hotel er pænt indrettede farver. Hvert værelse har et skrivebord og fladskærmstv, og nogle har også lænestole og en sofa. Vi tilbyder også gratis adgang til WiFi. Alle værelser har komfortable senge og flisebelagt badeværelser. Nogle af vores værelser har også adgang til altaner i både sol og skygge siden. Hotellet tilbyder værelser i kategorierne single, dobelt og og suiter fordelt på 6 etager. Vores rummelige lobby lægger op til samtaler og små hyggelige møder af alle slags.
Ta del av våra
erbjudanden
Opleve vores
Værelser
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Opleve vores
Møder
Richmond Conferences tilbyder selskaber, møder, events og konferencer i hjertet af København. Afhold dit næste møde, præsentation eller middagsarrangement midt i skønne København. Vi tilbyder lyse og nymalede konferencelokaler, der kan rumme 2 til 150 personer. Vi kan også tilbyde catering for både private men også forretningsrejsender. Vores gode restaurant personale kan tilpasse jeres morgenmad og aftensmad, som I ønsker det.
 
Som noget nyt, tilbyder vi gratis parkering når man booker en heldagsmødepakke! Vi har forskellige mødepakker som du også kan finde information om her på siden. Vi har en aftale med Apcoa parkeringshus i Nyrupsgade 6, blot 2 – 3 minutters gang fra hotellet. Parkeringen er gyldig fra kl. 8.00 – 18.00 i hverdagene. Parkeringsbilletterne afhentes på hotellet og derefter kan man benytte sig af tilbuddet i p-huset. Vi tilpasser dit næste arrangement efter dine behov – så overlad trygt forberedelserne til os!
avnjut
Mad& drykk
Richmond Hotel tilbyder gode omgivelser til selskaber, receptioner, middage, fødselsdage, barnedåb, konfirmationer, bryllupper m.m. Om I er 10 eller over 100 gør ingen forskel – så efterlad trygt forberedelserne til os! Vi har rammerne til alle slags arrangementer og vi vil gøre alt hvad I har brug for, for at gøre jeres arrangement fuldendt.
Vores restaurant er lys og venlig med moderne og hyggeligt indretning der kan gøre en festlig middag lige som den skal være. Vores køkken er fleksible og tager altid hånd om vores gæsters individuelle ønsker. Lad jer inspirer fra vores menuer, omend det skal være buffet eller 2-3 retters menuer.